Konsulttitoimisto Virike

Vuonna 2008 perustetun yrityksen työmaata ovat strategiatyö, teknologia, innovaatio ja liiketoimintamallit. Vieraita eivät ole myöskään tuotteen elinkaaren hallinta, kehittyneet tuotekehitysmenetelmät, kuten ei projektityö ylipäätään.

Konsultoinnissa uskomme suoraviivaisuuteen ja selkeyteen. Asiat ovat loppujen lopuksi yksinkertaisia. Pyrimme riisumaan käsitteistä ylisanat ja häivyttämään menetelmistä salaperäisyyden. Emme kuitenkaan oio, vaan pidämme huolen siitä että tekemisemme on vankalla pohjalla.

Ennen omaa konsultointia työskentelin liki 25 vuotta johtavissa tehtävissä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. En puhuisi mielelläni kokemuksesta sinänsä, koska sitä karttuu vääjäämättä joka tapauksessa. Olen ollut aktiivinen käynnistämään uusia hankkeita ja keskeinen niiden toteuttamisessa. Olen perustanut lukuisia asiantuntijaorganisaatioita ja juurruttanut niihin työkulttuurin.

Päivätyön ohessa olen laatinut artikkeleja kansainvälisiin konferensseihin ja alan johtaviin julkaisuihin.

Akateemisten harrastusteni ei kannata antaa hämätä ja erehdyttää luulemaan että olisin pölyttynyt teoreetikko. Päinvastoin, olen aina arvostanut yksinkertaisia mutta tehokkaita ratkaisuja.

Sen vuoksi mottommekin on yksinkertainen.

Kari Hakkarainen
Toimitusjohtaja